Magia Dezvoltarii Personale editia 10

Am continuat povestea inedită cu Magia Dezvoltării Personale ediția cu numărul 10, desfășurată la Căminul Cultural Apele Vii din Dolj, alături de copiii plini de viață de la Școala Gimnazială Apele Vii. Luminoasa zi de sfârșit de martie a fost îmbogățită de zâmbetele lor și de buchetele de narcise pe care ni le-au dăruit.

Doamna director Simona Biță a fost farul nostru în această călătorie. Cu sprijinul neobosit al profesorilor Popa Alissa și Aura Mitru, alături de personalul auxiliar, am reușit să facem din această zi o experiență memorabilă.

„Creatorul de Visuri”, minunatul Răzvan Jianu, a deschis evenimentul cu jocuri și exerciții antrenante, menite să captiveze inimile și mințile celor mici. Curiozitatea lor a fost imediat stârnită, iar răspunsurile lor pline de entuziasm. Aplauzele sincere și participarea activă la exercițiile de dezvoltare personală ne-au umplut sufletele de bucurie. Cei mai activi și dornici de cunoaștere au fost răsplătiți cu cărți și diplome de participare, iar voința lor de a învăța și de a se dezvolta ne-a inspirat profund.

Apoi a venit momentul magic al evenimentului, odată cu apariția lui Mario Popescu, magicianul cu un zâmbet fermecător și o energie debordantă. Copiii au fost fascinați să-l urmeze pe scenă și să participe la numerele de magie, curioși să învețe secretele acestui univers fascinant. Fiecare moment a fost plin de surprize și amuzament, iar povestea vieții lui Mario i-a captivat pe cei mici, oferindu-le o lecție de inspirație și perseverență.

Fundația Autonom, prin reprezentanții săi, Buzatu Ramona Maria, Cătălin Zamfirache și Ionuț Nica, a adus o contribuție valoroasă la eveniment. Ramona le-a vorbit copiilor despre puterea cărților și despre impactul cititului asupra dezvoltării personale, evidențiind totodată rolul fundației în sprijinirea comunității și a tinerilor în special.

Pe parcursul acestei zile pline de magie și învățare, am experimentat bucuria pură a descoperirii și a conectării cu ceilalți. Fiecare moment petrecut împreună ne-a adus mai aproape și ne-a inspirat să visăm mai mare și să ne străduim să devenim cea mai bună versiune a noastră. Cu inimile pline de recunoștință și cu amintiri prețioase în suflete, ne luăm rămas bun, știind că fiecare pas pe care-l facem în această călătorie a dezvoltării personale este un pas către un viitor mai luminos și mai plin de împliniri. Să continuăm să călătorim împreună, să ne sprijinim și să ne inspirăm reciproc, pentru că împreună suntem mai puternici. Aventura continuă!

Articole relevante