Evenimentul „Magia Dezvoltării Personale” a ajuns la cea de-a doua ediție. Pentru această etapă, am vizitat Liceul Tehnologic Auto Craiova, o locație care a înregistrat o dezvoltare semnificativă și unde am fost primiți cu entuziasm și curiozitate.

Doamnele profesoare Viorica Carstea și Niko Troanță ne-au întâmpinat cu cordialitate și ne-au prezentat sălile de clasă, fiecare dintre ele fiind denumită după firme importante din Craiova, o idee ingenioasă pentru a inspira elevii.

De asemenea, am descoperit cu nostalgie biblioteca școlară, unde elevii primesc consiliere și îndrumare pentru a-și descoperi pasiunile și a-și urma visele. Un alt corp al clădirii a fost modernizat pentru a permite elevilor să lucreze cu tehnologii de ultimă generație.

Evenimentul „Magia Dezvoltării Personale” a ajuns la cea de-a doua ediție și a fost deschis de Buzatu Ramona Maria, asistată de Lavinia Nasta, reprezentantele Fundației Autonom.

Acestea au împărtășit cu elevii importanța implicării fundației în astfel de evenimente dedicate comunității tinere, cu scopul de a încuraja educația și dezvoltarea lor.

„Creatorul de Visuri,” nimeni altul decât antreprenorul Răzvan Jianu, a împărtășit elevilor despre motivație și cum pot să-și îndeplinească visurile prin studiu și muncă susținută.

Elevii au început timid, dar pe măsură ce au răspuns întrebărilor și au participat la exerciții practice, au dobândit încredere și entuziasm pentru lumea antreprenoriatului.

Iar momentele magice care au umplut inima noastră de bucurie au fost pregătite de Mario Popescu Magic.

Mario a revenit la liceul unde a învățat pentru a-i îndruma și încuraja pe elevi să nu renunțe la visurile lor. Le-a transmis că dedicarea pasiunilor personale aduce rezultate și a oferit exemplul propriilor sale evoluții artistice, de la începuturile sale până în prezent.

Ne bucurăm să organizăm astfel de evenimente, care pot contribui la dezvoltarea generației de mâine. În plus, oferim, pe lângă oportunitățile de dezvoltare, acele momente de divertisment, la care nu toți au acces.

Și, dacă prin eforturile noastre, putem influența în bine măcar viața unui singur copil, înseamnă că am trăit cu adevărat, așa cum spune poetul!

Articole relevante