Evenimentul cu numărul opt al proiectului Magia Dezvoltării Personale a avut loc la Școala Gimnazială Giurgița, în județul Dolj. Vremea însorită ne-a deschis drumul către o locație frumoasă, veselă, unde am fost primiți cu entuziasm de o sală plină de copii. Au fost peste 150 de copii prezenți alături de noi la ultimul eveniment al anului 2023.

Mădălina Gherghe ne-a ajutat cu acest eveniment, s-a implicat în organizare și în discurs. Prezența ei ne-a inspirat foarte mult, prin ușurința cu care s-a conectat cu copii. Informațiile valoroase transmise au fost bine primite atât de copii, cât și de către adulții prezenți.

Fetele de la Autonom au pregătit intrarea pentru Creatorul de Visuri” , nimeni altul decât Răzvan Jianu. Copii au fost curioși să descopere jocurile pregătite de Răzvan și au răspuns entuziasmați la întrebări. Chiar dacă răspunsurile se repetau, fiecare dintre ei era doritor de comunicare și afirmare. Răzvan i-a motivat să aibă încredere în forțele proprii și să participe la exerciții.  Fiecare etapă, idee sau greșeală îi va ajuta la dezvoltarea personală. Au ales în grup să contribuie la un exercițiu despre prietenie, iar cei care au fost cuminți și activi au primit cărți și diplome de participare.

Fundația Autonom le-a avut ca reprezentate pe Ramona Buzatu și Florentina Costina. Ele le-au vorbit elevilor despre contribuțiile fundației în comunitate și despre investițiile pe care Fundația Autonom le face în educație, pentru generațiile tinere. Au subliniat importanța cititului și au înmânat la rândul lor cărți și diplome, către elevii cuminți și activi.

Ne-a lipsit Mario Popescu magicianul, care din motive de sănătate nu a reușit să ajungă, însă a fost alături de noi sufletește și ne-a susținut dincolo de ecranul telefonului. Pentru că am ținut legătura cu el din dorința de a-i transmite entuziasmul și efervescența tipică evenimentelor Magia Dezvoltării Personale.

În locul lui Mario, Universul ne-a transmis oameni cu o energie excelentă, cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Giurgița ne-au susținut și ne-au ajutat pe tot parcursul evenimentului. Doamna directoare Tatiana Duică s-a implicat și a fost tot timpul lângă elevi pentru orice au avut nevoie sau susținere. Personalul auxiliar de asemenea. Ne-am simțit răsfățați și primiți cu brațele deschise.

Astfel de oameni ajută la dezvoltarea adulților de mâine. Le transmit valori importante, idei bune care să-i acompanieze toată viața și motivația de a se dezvolta personal, în carieră sau ca antreprenori. Iar noi, ne pregătim pentru anul viitor, când vom continua să ne implicăm în educația și dezvoltarea noii generații!

Dacă doriți să susțineți acest proiect, vă rugăm să ne trimiteți (în privat) recomandări vizavi de școlile unde am putea implementa evenimentul. Pentru că un copil mai bun azi este un viitor mai bun mâine!

Articole relevante