Magia Dezvoltarii Personale editia 13

Ediția a 13-a a Magiei Dezvoltării Personale a adus o doză de inspirație și energie la Școala Gimnazială Teasc din județul Dolj, într-o zi plăcută de vară care a motivat și a revitalizat pe toți cei implicați, în special pe copii. Evenimentul a început cu o primire călduroasă din partea doamnei directoare Geantă Liliana, care ne-a ghidat cu grijă pe parcursul zilei, oferindu-ne tot sprijinul necesar. Am fost încântați de implicarea și entuziasmul doamnelor profesoare Doina Stănoiu-Tuțica și Popa Maria, care au fost alături de noi cu energie pozitivă și au contribuit la succesul activităților desfășurate.

Mădălina Gherghe-Mihăilă a deschis evenimentul cu un discurs motivațional, îndemnând copiii să își urmeze visurile și să vorbească deschis despre ceea ce își doresc să realizeze, indiferent de cât de mici sau mari ar părea aceste țeluri. Mesajul său a fost plin de inspirație, punând bazele unei zile captivante.

A urmat „Creatorul de Visuri”, Răzvan Jianu, care a captat imediat atenția copiilor prin jocuri interactive ce au adus multă energie și entuziasm. Copiii au răspuns cu entuziasm la întrebări și au împărtășit cu drag experiențele legate de cărțile citite. Discuțiile au fost sincere și deschise, elevii vorbind despre sentimentele lor și despre dorințele pe care le au pentru viitor. Răzvan i-a încurajat să aibă încredere în forțele proprii și să își exprime ideile, chiar și atunci când riscă să greșească, subliniind importanța căutării informațiilor dorite și a deschiderii către dezvoltare personală.

Un moment special a fost exercițiul de antreprenoriat, unde copiii au lucrat în grupuri, dând dovadă de creativitate și spirit de echipă. Cei mai implicați și activi au fost recompensați cu cărți și diplome de participare, recunoscându-le astfel eforturile și implicarea.

Fundația Autonom a fost reprezentată de Buzatu Ramona Maria, alături de colegele sale Lavinia Nasta și Florentina Costina. Ele le-au vorbit elevilor despre contribuțiile fundației în comunitate și despre programele dedicate tinerelor generații, subliniind importanța cititului și implicării active în astfel de programe. Elevii au fost încurajați să citească și să își împărtășească experiențele de lectură cu colegii, iar copiii disciplinați și activi au fost, la rândul lor, recompensați cu cărți și diplome.

Ediția 13 a evenimentului Magia Dezvoltării Personale a fost un real succes, aducând inspirație și energie pozitivă elevilor de la Școala Gimnazială Teasc. Mulțumim tuturor celor implicați pentru dedicare și eforturile depuse în organizarea unei zile pline de învățăminte și bucurie pentru copii. Sperăm ca astfel de inițiative să continue, motivând tinerii să viseze și să-și urmeze pasiunile, investind în mod constant în dezvoltarea lor personală.

Articole relevante