Magia Dezvoltarii Personale_Creatorul de Visuri

Pe 19 aprilie 2023, lumina caldă a primăverii și zâmbetele copiilor au îmbrățișat Școala Gimnazială „Traian” din Craiova, găzduind evenimentul Magia Dezvoltării Personale, ediția cu numărul #11. Cu peste 200 de copii prezenți, atmosfera a fost încărcată de entuziasm și dorința de a învăța și de a se dezvolta.

Fundația Autonom, prin reprezentantele sale, Ramona Maria Buzatu, Lavinia Nasta și Florentina Costina, a adus o contribuție deosebită, evidențiind investițiile fundației în educație pentru generațiile tinere. Tinerii au fost încurajați să descopere magia cărților, iar cei mai cuminți și activi au fost răsplătiți cu cărți și diplome de participare.

În cadrul prezentării Fundației Autonom, s-a subliniat importanța cititului în dezvoltarea personală a copiilor, evidențiindu-se rolul esențial al cărților în cultivarea imaginației, creativității și înțelegerii lumii din jur. Această abilitate de a citi nu numai că îi ajută pe tineri să-și îmbogățească cunoștințele, dar îi și încurajează să exploreze noi idei și perspective.

În momentul în care Creatorul de Visuri, antreprenorul Razvan Jianu, a pășit pe scenă, entuziasmul a atins cote înalte. Copiii s-au ridicat de pe bănci și s-au apropiat mai mult de Răzvan, dorind să fie cât mai aproape de experiența sa captivantă. Cu jocuri interactive și exerciții despre antreprenoriat, Razvan a reușit să capteze atenția celor prezenți, stimulându-i pe copii să-și expună ideile și să se implice activ în activități. Prin râsete și bucurie, cei mai entuziaști și implicați participanți au fost premiați, încurajându-i astfel să-și urmeze visele și pasiunile cu determinare și încredere.

Momentul cel mai așteptat a fost adus de Mario Popescu Magic, care a încântat audiența cu numerele sale de magie. Copiii au fost fascinați de fiecare truc și au avut ocazia să interacționeze chiar și cu iepurașul Uricky, bucurându-se de fiecare moment petrecut în compania magicianului.

De-a lungul întregului eveniment, sprijinul și inspirația au venit din partea Mădălinei Gherghe-Mihailă, consolidând legăturile dintre cadrele didactice, copii și participanți. Mulțumiri speciale au fost aduse și cadrelor didactice și personalului auxiliar pentru implicarea și susținerea acordată în organizarea acestui eveniment memorabil.

Nu în ultimul rând, recunoașterea și mulțumirile au fost îndreptate către doamna directoare Diana Bratucu, alături de întregul colectiv de la Școala Gimnazială „Traian”, pentru sprijinul necondiționat și atmosfera plină de implicare și entuziasm.

Evenimentul Magia Dezvoltării Personale, ediția #11, nu doar că a adus bucurie și entuziasm în inimile copiilor, dar a reprezentat și un pas important în cultivarea și promovarea dezvoltării personale și a educației pentru tinerii din comunitatea Craiovei.

Articole relevante