Abordarea noastră

Abordăm dezvoltarea personală cu o combinație inovatoare de interactivitate și inspirație, creând un mediu propice pentru creșterea echilibrată a fiecărui participant.

Un eveniment Magia Dezvoltării Personale durează 2-3 ore și include:

  • o parte cu și despre dezvoltare personală și antreprenoriat susținută de Răzvan Jianu, ce include joculețe și experiențe interactive;
  • o parte artistică, susținută de magicianul Mario Popescu;
  • premierea elevilor participanți care se implică, răspund și interacționează cu noi.

De ce-ul nostru

Misiunea noastră profundă constă în a lumina scânteia din fiecare copil și tânăr, oferindu-le resursele și încrederea necesare pentru a se transforma în indivizi înfloriți și conștienți, capabili să aducă o schimbare pozitivă în lume. Ne străduim să construim un pod între magia dezvoltării personale și potențialul neexploatat al fiecărui participant, creând astfel un viitor mai strălucit și mai plin de speranță pentru toți.

Conexiuni durabile

Participanții nu doar își dezvoltă abilități, ci și construiesc relații semnificative și prietenii pe termen lung în cadrul comunității noastre, oferindu-le un sprijin constant în călătoria lor.

Gândire creativă stimulată

Prin activități inovatoare și provocări intelectuale, programul nostru încurajează gândirea creativă și soluționarea de probleme, pregătind tinerii pentru provocările viitoare.

Resiliență dezvoltată

Participând la experiențe provocatoare, copiii învață să gestioneze eșecurile și să crească prin dificultăți, dezvoltând astfel o reziliență importantă în fața adversităților.

Conștientizare socială

Prin prezentarea unor teme sociale și exerciții de empatie, programul nostru îi învață pe copii să fie cetățeni responsabili și să se implice în problemele comunității lor.

Explorare interdisciplinară

Abordând o gamă variată de subiecte și activități, tinerii au oportunitatea de a-și descoperi pasiuni în domenii inedite, încurajând explorarea interdisciplinară.

Public Speaking

Prin susținerea ideilor și interacțiunilor publice, participanții își dezvoltă abilitățile de vorbire în public, pregătindu-i pentru succesul în viitor.

Viziune

Viziunea noastră constă în a crea un lanț neîntrerupt de inspirație și creștere personală pentru fiecare individ, transformându-i în lideri empatici și încrezători, care vor influența pozitiv societatea în ansamblu.

Ne dorim să construim un viitor în care fiecare tânăr își îmbrățișează unicitatea și contribuie la magia dezvoltării personale, generând schimbări semnificative și durabile.

Inspirăm transformarea individuală: Ne dorim să inspirăm fiecare individ să-și descopere și să-și împlinească potențialul, transformându-se într-un individ conștient, empatic și încrezător.

Cultivăm lideri empatici: Vrem să dezvoltăm o nouă generație de lideri care să îmbrățișeze diversitatea, să fie orientați spre comunitate și să conducă prin exemplul propriu.

Construim impact durabil: Avem în vedere să construim o mișcare a dezvoltării personale care să se răspândească în rândul tinerilor și să creeze o schimbare pozitivă durabilă în modul în care aceștia se raportează la ei înșiși și la lumea din jur.

Echipa noastră

Creatorul de Visuri – Răzvan Jianu

Creatorul de Visuri este nimeni altul decât Răzvan Jianu, oltean get-beget, fabricat și crescut 100% în România. Activează în mediul online de peste 20 de ani, ajutând sute de companii să evolueze devenind astfel un gardian și dezvoltator de branduri.

Magicianul – Mario Popescu

Mario este un magician cu acreditare internațională și un antreprenor înflăcărat în arta picturii și desenului. Mario este un tânăr magician, pictor și antreprenor care prezintă spectacole de magie moderne.

Fundația Autonom

În cei 10 ani de activitate, au fost implicati în peste 840 de proiecte educaționale, experiențe care i-au învățat despre bucuria dăruirii. Printre valorile lor, poate cea mai semnificativă este angajamentul pentru evoluție zilnică.

Testimoniale

Abia aștept să veniți și la Colegiul Național “Carol I”. Mi se pare minunată inițiativa voastră. Copiii au nevoie și de altceva decât program școlară depașită și învechită demult, care nu-i învață exact ceea ce e mai important: să își urmeze menirea, să contribuie cu ceea ce pot ei mai bine pe planeta Terra, trăind în armonie cu ei înșiși și cu tot ce-i înconjoară.

Monica Stanca, Profesor la Colegiul Național ”Carol I” Craiova

Colaborarea cu programul „Magia Dezvoltării Personale” a adus o dimensiune inovatoare în școala noastră. Am fost impresionat de modul în care evenimentele lor au captivat atenția elevilor noștri și au încurajat dezvoltarea lor personală.

Adrian Duna

Experiența cu evenimentele „Magia Dezvoltării Personale” a fost cu adevărat transformațională pentru elevii mei. Am văzut cum ei au înflorit în încredere și creativitate prin participarea la activități interactive. Această abordare inovatoare adaugă o dimensiune esențială în educația lor.

Roxana Tudorache

Programul „Magia Dezvoltării Personale” a fost un punct culminant în experiența școlară a elevilor mei. Am observat cum aceștia au evoluat în încredere, lucru în echipă și autodisciplină. Cu siguranță, aceste evenimente au avut un impact pozitiv asupra dezvoltării lor personale și academice.

Florin Alexandrescu